Advisering management op alle niveaus

Managementadvies

Het blijft een lastige zaak dat ondernemerschap. Zeker in deze turbulente tijd. Veranderende omstandigheden in de markt vinden hun weerslag in uw bedrijf en roepen nu eenmaal weerstand op bij uw medewerkers. Concrete organisatieproblemen of specifieke situaties in de organisatie zijn meestal de aanleiding om managementadvies in te zetten. Wij zijn van mening dat het altijd nuttig is om uw bedrijfsvoering eens grondig onder de loep te nemen.

Stokmans Managementadvies adviseert management op alle niveaus. Onder andere door middel van:

  • interim management;
  • doorlichtingsonderzoek interne organisatie;
  • strategiedefinitie en -implementatie;
  • algemeen managementadvies, -ondersteuning en -training;
  • algemeen organisatieadvies en -ondersteuning;
  • juridisch (organisatie)advies.

Ook op zoek naar een frisse blik? Bel 06 53 96 34 21 of mail ons

Werkwijze en aanpak
Allereerst gaan we in gesprek met het management van uw organisatie. Zo kunnen we een we  een duidelijk beeld vormen van uw behoeften en de pijnpunten. Op basis daarvan komen we met een concreet voorstel. Onze werkwijze is overigens projectmatig en bevat de nodige ingebouwde evaluatie- en beslismomenten. Hierdoor weet u op elke moment in het traject, wat de status is.

Kosten
Per opdracht bieden we u altijd een vrijblijvende offerte op maat. Hierin is duidelijk beschreven op welke wijze de opdracht zal worden uitgevoerd, het te volgen tijdspad, evenals een helder overzicht van de kosten. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.