Trainingen op het gebied van kwaliteitszorg en management

Trainingen

Stokmans Managementadvies verzorgt trainingen op het gebied van kwaliteitszorg en management. Naast standaardcursussen, verzorgen we ook trainingen specifiek afgestemd op uw organisatie, uw bedrijfsdoelstellingen en -cultuur. De ervaring leert dat vooral deze laatstgenoemde trainingen meer effect hebben. Zeker op lange termijn levert deze investering u een besparing en meer efficiency op.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod

Trainingen kwaliteitszorg
De cursussen op het gebied van kwaliteitszorg zijn bestemd voor personen die binnen uw organisatie een actieve rol in de kwaliteitszorg (gaan) vervullen. De standaardtrainingen die wij voor uw organisatie kunnen verzorgen omvatten:

    •    algemene normkennis ISO 9001, 14001 en 13485;
    •    interne auditor cursus;
    •    risk management;
    •    CAPA-systemen.

Tijdens deze cursussen maken de deelnemers kennis met de achtergronden, opzet en inhoud van de diverse aspecten. Na afloop van de cursus zijn de deelnemers in staat de opgedane kennis in de praktijk toe te passen en hebben ze een beter inzicht in het betreffende proces. Uiteraard kunnen de cursussen en trainingen op elke gewenste locatie plaatsvinden en kunnen we een programma op maat samenstellen.

Meer weten over de kosten en mogelijkheden?

Meer weten over de kosten en mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Managementcursussen
Verloopt een proces in uw ogen niet optimaal of is uw organisatie toe aan een nieuwe structuur? Wilt u een nieuwe dienst of een nieuw product introduceren of eindelijk eens de interne communicatie optimaliseren? Of heeft u behoefte aan ander organisatorisch of  juridisch advies?
Stokmans Managementadvies denkt graag mee met uw managementvraagstuk.

Van het in kaart brengen van knelpunten tot een concreet plan van aanpak tot implementatie van de organisatieverandering. De cursusinhoud stemmen wij af op uw wensen en eisen. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij uw behoeften in kaart kunnen brengen en u een passend aanbod kunnen doen.